Aktivní styl života je mnohým lidem stále bližší. Není proto divu, že se objevují stále častěji možnosti zážitkových balíčků, kterým se zkrátka nedá odolat. Je to jedna z možností, jak strávit v Praze nezapomenutelný den a vytvořit si přitom zážitky, které si budete pamatovat celý život.

Takový balíček však nemusíte využít jen pro sebe. Většinu z nich můžete někomu věnovat jako originální dárek formou poukazu. Nebo můžete vyrazit s přáteli na zážitkový víkend do Prahy, který vás v mnohém překvapí. Ve všech případech se vyplatí znát jedno místo!

Adrenalinové zážitky vám pomohou překonat hranice

Vyhlídkové lety balonem či letadlem jsou jedny z nejčastěji využívaných zážitků, které se těší velké popularitě díky nezapomenutelnému výhledu na celou Prahu. Najdete zde ale také řadu speciálně upravených drah pro otestování některých luxusních vozů či určených pro závody motokár. Přitom zde výčet zážitků nekončí. Máte rádi vojenskou techniku? Chtěli jste si někdy vyzkoušet stav beztíže? Nebo vás láká zažít pocit pobytu v podmořské ponorce? V Praze najdete celou řadu simulátorů a trenažérů, které vám splní vaše dávné sny. A pokud zatoužíte i poznat zajímavá místa, koukněte na tyto tipy.

Simulátory nabízí nečekaně silné zážitky

Kde jinde byste měli možnost proletět se ve vojenské stíhačce nebo zažít závod ve formuli? Simulátory virtuální reality a trenažérů jsou stále častěji vyhledávanou atrakcí. Mezi ty nejoblíbenější patří surgin, flyboarding nebo hoverboard. Vyzkoušet si nanečisto můžete i skok padákem a následný volný pád. Je bezpočet možností, jak si odvézt z Prahy silné zážitky, které byste jinde neměli šanci vyzkoušet. Abyste se nemuseli omezovat na jednodenní zájezdy, koukněte se na tento hotel Praha, kde vás ubytují komfortně a přitom za dostupnou cenu.

 

Odpočinek je stejně důležitý jako výběr aktivit

Bez odpočinku totiž rozhodně nemůžete absolvovat tak silné zážitky, protože byste si je ani pořádně neužili. I samotný pobyt v hotelu může být přitom příjemný zážitek. Na oběd můžete zajít do místní restaurace v japonském stylu, nechat se rozmazlovat na masážích nebo využít služeb kadeřnice. Sehnat takto vybavené ubytování v centru Prahy je jinak prakticky nemožné. A díky situovanosti nebudete ztrácet čas zdlouhavým cestováním na hotel. Takže si do paměti vryjte jméno Hotel Belvedere!